Newsflash

Dr. Cristina Irimia


Tratamentul local eficient pentru boala hemoroidală

de Dr. Cristina Irimia - oct. 27, 2023

Procto-Glyvenol® asigură tratamentul local eficient al bolii hemoroidale, care nu conţine costicosteroizi și nu determină efecte adverse sistemice, fiind recomandat și femeilor însărcinate.

Prezentare de caz: Nevii atipici versus melanomul în fază incipientă

de Dr. Cristina Irimia - aug. 4, 2023

Diagnosticul clinic, inclusiv cel dermatoscopic al melanomului în fază incipientă, este o provocare pentru medicul dermatolog. Modificările pe care le presupune pot fi subtile și greu de diferenţiat de cele ale nevilor atipici.

Fenticonazolul în tratamentul micozelor cutanate

de Dr. Cristina Irimia - iul. 14, 2023

Derivat imidazolic cu activitate antifungică și antibacteriană, fenticonazolul este folosit cu succes în tratamentul topic al micozelor cutanate.

După rezidenţiat, încotro?

de Dr. Cristina Irimia - iun. 16, 2023

Alegerea unui post implică un loc de muncă într-un spital de stat după terminarea rezidenţiatului, iar alegerea unui loc presupune un contract de muncă pe perioadă determinată (între patru și șase ani).

Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi prevenită

de Dr. Cristina Irimia - iun. 2, 2023

Expunerea pe termen lung la razele soarelui îmbătrânește pielea prin distrugerea colagenului din tegument și formarea de radicali liberi. La acestea contribuie și fumatul, consumul de alcool, moștenirea genetică ș.a.

Alegerea specializării la rezidenţiat

de Dr. Cristina Irimia - iun. 2, 2023

Ministerul Sănătăţii scoate, anual, locuri și posturi pentru Rezidenţiat. Alegerea specializării la rezidenţiat este o etapă nu tocmai ușoară pentru absolvenţii facultăţilor din domeniul medical.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe