Newsflash

Valentin-Florin Ciocan

președinte

Acreditarea acreditorilor din Sănătate

de Valentin-Florin Ciocan - ian. 6, 2023

Societatea Internaţională de Calitate în Sănătate (International Society for Quality in Health Care – ISQua), o prestigioasă organizaţie internaţională în domeniul calităţii în sănătate, are ca scop promovarea și sprijinirea îmbunătăţirii continue a calităţii și siguranţei asistenţei medicale în întreaga lume.

Harta acreditării, o resursă importantă

de Valentin-Florin Ciocan - dec. 16, 2022

Unităţile sanitare au obligaţia de a afișa însemnele privind acreditarea acestora. Aceste informaţii pot fi consultate de populaţie și pe site-ul oficial al ANMCS, unde cetăţenii pot contribui și la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite de spitale.

Obiectiv: siguranţa pacientului

de Valentin-Florin Ciocan - sept. 9, 2022

Data de 17 septembrie este o oportunitate pentru a promova la nivelul profesioniștilor din unităţile sanitare, dar și al pacienţilor Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului.

Evaluarea unităţilor sanitare, în linie dreaptă

de Valentin-Florin Ciocan - apr. 29, 2022

ANMCS reia, începând cu luna iunie, evaluarea spitalelor publice și private înscrise în procesul de acreditare în cel de-al doilea ciclu.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe