Newsflash
Știri

Ateliere practice de obstetrică-ginecologie, pentru studenți

de Florentina Ionescu - iun. 8 2022
Ateliere practice de obstetrică-ginecologie, pentru studenți

Centrul de Inovație și e-Health (CieH) anunță că în această perioadă au loc pre-înscrierile la câteva ateliere practice în domeniul obstetrică-ginecologie.

CieH, o structură din cadrul UMF „Carol Davila” din București, cu rolul de a susține activitățile de inovare în sănătate digitală, anunță că aceste ateliere se adresează studenților sau medicilor rezidenți. 

atelier gineco

„Ești student sau medic rezident pasionat de domeniul obstetricii și ginecologiei și curios să participi într-un mod activ la o naștere naturală sau la examenul clinic al unei paciente? Departamentul de Simulare Medicală din cadrul Centrului de Inovație și e-Health UMFCD va organiza în perioada octombrie-decembrie 2022 numeroase seminarii și ateliere practice folosind simulatoare de bază și avansate”, se arată pe pagina oficială a CieH.

Dacă sunteți dornic să aflați mai multe despre examenul clinic ginecologic, examenul clinic al pacientei gravide, nașterea naturală în prezentații eutocice și distocice, dar și despre nașterea prin cezariană, iar ulterior să practicați aceste manevre pe simulatoarele avansate ale CieH, vă puteți înscrie, aplicând în următorul formular pentru a afla detaliile despre atelierele practice: https://forms.gle/1vY9KCjeGcnmdHu8A

Atelierele se vor desfășura în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0594.

„Menționăm că numărul de participanți acceptați va fi limitat, iar studenții înscriși în formular vor primi informații despre organizarea atelierelor. Deadline-ul de a te înscrie în formular este 12 iunie ora 23:55”, arată sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe