Newsflash
ACTUALITATE Știri

ASSMB a semnat un parteneriat cu Fundația Filantropică Metropolis

de Florentina Ionescu - nov. 8 2023
ASSMB a semnat un parteneriat cu Fundația Filantropică Metropolis

ASSMB și Fundația Filantropică Metropolis au încheiat ieri un protocol de colaborare. În centrul acestui parteneriat se află un obiectiv clar și o misiune comună.

Această misiune comună este: îmbunătățirea calității serviciilor medicale, asigurarea unor condiții optime de tratament, a serviciilor medicale nu doar profesioniste, ci și profund umane, definite de profesionalism și compasiune.

Documentul, semnat de directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, și de directorul Fundației Filantropice Metropolis, Alin Manole, prevede colaborarea în cadrul unor activități comune de construire, reabilitare și renovare a unor clădiri și spații cu destinație medicală aflate în administrarea ASSMB, precum și proiecte de educație pentru sănătate, se arată pe o rețea socială

„Fie că vorbim de modernizarea infrastructurii sau de programe de informare, conștientizare și educație pentru sănătate, fiecare inițiativă comună va fi desfășurată cu un singur scop: să asigurăm o îngrijire medicală la cele mai înalte standarde, să fim alături de pacienți, să oferim nu doar condiții optime de tratament, ci și speranță și încredere”, au transmis reprezentanții ASSMB despre acest parteneriat în beneficiul pacienților. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe