Newsflash
Știri

Aproape 900 de cazuri înregistrate ieri la SABIF

de Florentina Ionescu - iul. 28 2021
Aproape 900 de cazuri înregistrate ieri la SABIF

Ieri, în intervalul orar 7:00-19:00, aproape 900 de cazuri au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF).

Potrivit managerului general al SABIF, Alis Grasu, o parte dintre cazurile înregistrate în locuri publice pot fi puse pe seama caniculei. În total 873 de cazuri s-au înregistrat, marţi, în intervalul orar 7:00-19:00 la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov. 

ambulanta romania

„De astăzi de dimineaţă, de la 7, până la ora 19, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov s-au înregistrat 873 de cazuri. Dintre acestea, 502 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben. Dintre urgenţe, 46 de persoane se aflau în loc public, când li s-a făcut rău şi au avut nevoie de ambulanţă. Dintre cazurile în loc public, 13 persoane au prezentat lipotimii, respectiv senzaţie de pierdere a stării de conştienţă şi cinci persoane au prezentat sincope, pierderea stării de conştienţă pentru foarte scurt timp”, a declarat Alis Grasu pentru AGERPRES.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe