Newsflash
Apariții editoriale

Învăţături pentru copii

de Redacția Viața Medicală - mar. 18 2022
Învăţături pentru copii

Cartea „Dacă aș fi știut” de farm. Marian Pană, apărută anul acesta la Editura „Letras”, reprezintă o colecţie de sfaturi extrase din experienţa autorului, dar și din materiale pe care acesta le-a parcurs de-a lungul vieţii și care l-au impresionat.

Daca-as-fi-stiut-Marian-Pana

 Pe parcursul cărţii abordează teme pe care le consideră importante pentru „devenirea” unui om, precum: educaţie, sănătate, alimentaţie, tehnologie, educaţie financiară sau antreprenorială. Pe toate, spune el, le-a abordat în discuţiile cu copiii săi: „Am scris această «cărticică» în urma unei discuţii cu copiii mei cei mari, care acum sunt la liceu și la facultate. Mi-am dat seama că ar fi bine să afle de când sunt tineri ceea ce eu am trăit, descoperit, aflat, citit în decursul vieţii”.

Pe lângă aceste teme, Marian Pană vorbește despre familie, dar povestește și despre pasiunile sale. Ideile prezentate sunt sintetizate, astfel încât lectura să fie ușoară și plăcută, spune autorul.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe