Newsflash
ACTUALITATE Știri

Analize medicale decontate, la Institutul „Cantacuzino”

de Florentina Ionescu - iul. 21 2023
Analize medicale decontate, la Institutul „Cantacuzino”

Vești bune pentru persoanele interesate să efectueze analize medicale decontate de Casa de sănătate. Acest fel de analize se pot efectua și la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Capitală.

Din 1 iulie, în urma încheierii contractului cu Casa de asigurări de sănătate, Institutul „Cantacuzino” efectuează analize medicale decontate în baza trimiterilor de la medicul de familie sau specialist, se arată pe o rețea socială. Lista acestor servicii poate fi consultată pe site-ul institutului, secțiunea Analize medicale, aici: cantacuzino.mapn.ro.

Astfel, începând cu data de 1 iulie 2023, Laboratorul de analize medicale al Institutului „Cantacuzino” se află în relație contractuală cu CASAOPSNAJ.

Serviciile de analize medicale pot fi acordate în baza biletului de trimitere numai pentru pacienții asigurați, indiferent de casa de asigurări cu care medicul are contract sau la care pacientul plătește asigurările de sănătate. Acestea se acordă în limita plafonului alocat. 

După depășirea plafonului, pacienții se pot programa telefonic (tel. 021 3069133) pentru luna următoare, în perioada de valabilitate a biletului de trimitere.

Pentru serviciile ce se efectuează contracost, în numerar sau cu card bancar, plata se face la recepție sau într-un cont. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe