Newsflash
Știri

Adela Cojan, președintele CNAS: „Medicina genetică va reprezenta viitorul”

de Florentina Ionescu - mar. 30 2022
Adela Cojan, președintele CNAS: „Medicina genetică va reprezenta viitorul”

În opinia președintelui CNAS, medicina genetică va reprezenta viitorul, mai ales în tratamentul unor maladii grave.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Adela Cojan (foto), a apreciat ieri, la o dezbatere, că medicina genetică va reprezenta viitorul, în special în tratamentul maladiilor grave, scrie AGERPRES

adela-cojan

„Terapiile genice au intrat şi la noi în ţară. Am făcut tot posibilul chiar în această perioadă de cheltuieli consistente pe care trebuie să le acoperim în legătură cu serviciile medicale acordate pacienţilor. Cred că medicina genetică va reprezenta viitorul în tratamentul şi altor maladii, în special în afecţiunile grave, în bolile oncologice”, a afirmat Adela Cojan în cadrul unei videoconferințe.

Totodată, ea a lăudat personalul medical, despre care a spus că în pandemia cu noul coronavirus „a învăţat lecţia” solidarităţii, cooperării şi implicării.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe