Newsflash
ACTUALITATE Știri

A început demolarea clădirii Zerlendi de la „Marius Nasta”

de Magdalena Tănăsescu - apr. 11 2024
A început demolarea clădirii Zerlendi de la „Marius Nasta”

Reprezentanții Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București au anunțat că a început demolarea clădirii Zerlendi, ridicată cu peste 130 de ani în urmă.

După finalizarea procesului de demolare va urma construirea Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei.

 

„Printr-un parteneriat semnat, Ministerul Sănătăţii, Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta» și Universitatea de Medicină și Farmacie «Carol Davila» vor ridica de la zero un obiectiv extrem de important nu doar pentru Capitală, ci pentru întreaga țară. Această unitate spitalicească va îndeplini toate cerințele europene, atât din punct de vedere structural, cât şi funcţional”, se menționează într-un anunț al institutului.

 

În prezent, 62% dintre serviciile oferite de echipa de la „Marius Nasta” se adresează pacienților din afara Bucureștiului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe