Newsflash
ACTUALITATE Știri

Precizări de la Institutul „Marius Nasta”

de Florentina Ionescu - mai 19 2023
Precizări de la Institutul „Marius Nasta”

Reprezentanții Institutului „Marius Nasta” din Capitală au transmis câteva precizări referitoare la posturile solicitate Ministerului Sănătății în 2022.

Într-un comunicat de presă transmis redacției, conducerea Institutului de Pneumoftiziologie  „Marius Nasta” a făcut următoarele precizări cu privire la informațiile apărute în spațiul public. Este vorba de posturi solicitate Ministerului Sănătății în anul 2022. 

„Solicitările trimise prin adrese Ministerului Sănătății au fost înaintate în perioada în care posturile din spitalele publice erau blocate prin Ordonanța de Urgența 80/2022. Concursurile organizate în institut în perioada ianuarie - iunie 2022 nu au necesitat acordul Ministerului Sănătății”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe