Newsflash
Știri

370.000 de lei pentru HOSPICE Casa Speranţei

de Cristina GHIOCA - oct. 14 2022
370.000 de lei pentru HOSPICE Casa Speranţei

Pacienţii HOSPICE Casa Speranţei vor beneficia gratuit de 200 de zile de internare în unităţile cu paturi ale organizaţiei, după ce alergători, donatori și sponsori au strâns fonduri de peste 370.000 de lei în cadrul Maratonului București 2022.

TeamHOSPICE la Maratonul Bucuresti
Team HOSPICE la Maratonul București

        Pentru a 15-a oară consecutiv, echipa HOSPICE Casa Speranţei a participat în perioada 8-9 octombrie la Maratonul București, evenimentul al cărui scop este de a facilita accesul la îngrijire paliativă pentru pacienţii cu boli incurabile. Peste 500 de persoane, reprezentanţi ai unităţii de îngrijiri, au adunat fonduri de peste 370.000 de lei. Cu această sumă, HOSPICE poate asigura, în mod gratuit, pentru pacienţii adulţi și copii care înfruntă boli incurabile: 200 zile de internare în unităţile cu paturi ale organizaţiei, 325 de vizite la domiciliul pacienţilor și 700 de intervenţii în policlinică.

        Cea mai îndrăgită cursă de anul acesta a fost cea în care alergătorii au avut de parcurs 2,5 km în 60 de minute. Aceasta a fost, de altfel, și proba pentru care au optat mulţi membri ai echipei HOSPICE Casa Speranţei. Alergătorilor care au optat pentru una dintre curse (2,5 km, 10 km, 21 km, ștafetă, 42 km) li s-au adăugat sutele de donatori care i-au susţinut pe conturile de Galantom, zecile de voluntari, sponsorii, partenerii și prietenii fundaţiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe