Newsflash
Știri

„Steaua României“ pentru transplant

de - mai 29 2013
„Steaua României“ pentru transplant

     La începutul acestei săptămâni, Traian Băsescu, preşedintele României, a semnat decretul prin care sunt decoraţi medicii care au dezvoltat activitatea de transplant în România, „în semn de recunoaştere deosebită a valorii profesionale, abnegaţiei şi devotamentului faţă de pacienţi, pentru rezultatele de excepţie obţinute în perfecţionarea actului medical“. Astfel, Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Mare Cruce a fost conferit prof. dr. Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale, şi acad. Ioanel Sinescu, rectorul UMF „Carol Davila“ Bucureşti. Acelaşi ordin, în grad de Mare Ofiţer, a fost acordat prof. dr. Radu Deac, prof. dr. Mihai Lucan şi prof. dr. Dan Tulbure, iar Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Cavaler i-a fost acordat prof. dr. Margit Şerban. Decorarea s-a făcut la propunerea ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu. (A. M.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe