Newsflash
Știri

Spitalul județean Bistrița are o aplicație nouă pentru telefonul mobil

de L. Budin - mai 2 2024
Spitalul județean Bistrița are o aplicație nouă pentru telefonul mobil

Pe viitor, se intenţionează crearea unei secţiuni în care, pe baza unui cod, aparţinătorii să poată primi informaţii despre pacienţi ajunşi la UPU-SMURD.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat o aplicație pentru telefonul mobil, disponibilă gratuit, unde pacienţii sau alte persoane interesate pot găsi toate informaţiile necesare despre unitatea medicală.

Lansăm o aplicaţie de telefon, aplicaţia Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa - SCJUB. Această aplicaţie a fost gândită să fie simplă, uşor de utilizat şi să vină cu informaţii eficiente pentru cei interesaţi - atât pacienţi ai spitalului, cât şi aparţinători, dar şi alte persoane interesate. (...) Toate informaţiile utile sunt la un click distanţă”, a spus Gabriel Lazany, citat de Agerpres.

Prin această aplicaţie pot fi făcute și programări online la Policlinica Bistriţa şi pot fi vizualizate rezultatele analizelor, pot fi consultate meniul servit zilnic pacienţilor şi programul de vizitare. 

Mai sunt prezentate echipele medicale de pe fiecare secţie, dar şi un cod de bune practici pentru vizitatori, despre care managerul Gabriel Lazany spune că a servit ca model pentru alte spitale din ţară.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit pe telefon atât din App Store, cât şi din Google Play. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe