Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Workshop despre noțiunile de bază în laparoscopie, organizat în 3 martie de CieH

de Florentina Ionescu - mar. 2 2023
Workshop despre noțiunile de bază în laparoscopie, organizat în 3 martie de CieH

Centrul de Inovație și e-Health (CieH) din cadrul UMF „Carol Davila” (UMFCD) București ajută studenții în domeniul simulării medicale. Astfel, s-a dat startul înscrierilor la un workshop despre noțiuni de bază în laparoscopie.

Departamentul de Simulare Medicală din cadrul CieH al UMFCD organizează un workshop de „Noțiuni de bază în laparoscopie”, care va avea loc vineri 3 martie 2023, de la ora 16:00. 

atelier laparoscopie cieH

Chirurgia minim invazivă reprezintă un mod de a executa operații majore prin incizii mici, adeseori folosindu-se sisteme miniaturizate imagistice de înaltă tehnologie, pentru minimizarea traumei după expunerea la o intervenție chirurgicală.

Pentru a facilita înțelegerea noțiunilor prezentate pe parcursul atelierului practic, această activitate este adresată studenților din anii 4-6 și medicilor rezidenți, se arată pe pagina oficială de Facebook a Centrului de Inovație și e-Health.

Deadline: 01.03, ora 18:00 sau până la ocuparea tuturor locurilor disponibile

Locul de desfășurare: Str. Thomas Masaryk, nr. 19

Număr participanți: 10

Durată: 4 ore

Locurile se vor ocupa în funcție de ordinea înscrierilor și adresabilitate. Participarea la activitate necesită ținută medicală obligatorie (uniformă medicală și pantofi de spital). Persoanele interesate se pot înscrie accesând următorul link, folosind adresa de e-mail instituțională: forms.gle/PvdJCB4NuJ4VkBPw8.

Pentru mai multe activități, vizitați site-ul cieh.umfcd.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe