Newsflash
Știri

Webinar: Ce oportunități oferă PNRR în modernizarea infrastructurii tehnologice a spitalelor

de Florentina Ionescu - mai 4 2023
Webinar: Ce oportunități oferă PNRR în modernizarea infrastructurii tehnologice a spitalelor

Specialiștii din domeniul medical și cei din domeniul tehnologiei se vor reuni în cadrul unui eveniment special, pentru a învăța despre oportunitățile oferite de Planul Național de Redresare și Reziliență.

Noventiq împreună cu MediNav, Rayscape, Medicai, GAMA IT, Oncochain și WiseMoney Consultancy îi invită pe profesioniștii din domeniul sănătății la un eveniment online, pentru a învăța despre oportunitățile oferite de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în ceea ce privește modernizarea infrastructurii tehnologice a spitalelor din România și îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților. 

Citiți și: România face progrese la inovaţia în sănătate 

Echipa Rayscape
Sursa foto: Rayscape 

Anunțul a fost făcut recent pe o rețea socială, pe pagina soluției Rayscape, o platformă medicală bazată pe algoritmi de inteligență artificială, care dezvoltă produse pentru a-i sprijini pe medicii radiologi.

În cadrul acestui eveniment online ce va avea loc săptămâna viitoare, persoanele interesate vor avea ocazia să discute cu experți în domeniul digitalizării și reprezentanți ai companiilor de consultanță implicate în accesarea fondurilor PNRR. 

Citiți și: Wanda fiat și Mădălin Margan vorbesc despre digitalizarea clinicilor private 

„Vom explora strategiile de accesare a fondurilor, procesul de implementare a proiectelor și beneficiile pe care digitalizarea le poate aduce pentru pacienți și personalul medical. Dorim să întâlnim specialiști din domeniul medical și al tehnologiei, să discutăm și să înțelegem mai bine modul în care putem contribui la modernizarea sistemului de sănătate din România”, spun organizatorii.

Webinarul va avea loc miercuri, 10 mai, de la ora 14:00 și va dura aproximativ o oră și jumătate. Detalii despre agenda evenimentului găsiți la acest link

inovatie

Dintre temele abordate, reținem câteva:

- „Cum poți salva până la 70% din timpul petrecut scriind rapoarte medicale cu Asistentul MediNav?”, prezentare susținută de Wanda Fiat, cofondator & CEO al MediNav;

- „Mediflux - ecosistem digital securizat de cercetare clinică și analiză date medicale”, prezentare susținută de dr. Mădălin Margan, head of product la Oncochain;

- „Transformarea modului de îngrijire a pacienților prin fluxuri de lucru digitale cu imagistică”, prezentare susținută de Dragoș Nănuți, head of business development la Medicai.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe