Newsflash
Știri

Viorel Jinga, noul rector al UMF „Carol Davila”

de Cristina GHIOCA - feb. 14 2020
Viorel Jinga, noul rector al UMF „Carol Davila”

A obținut, încă din primul tur, 834 de voturi din 1.120 validate (au fost 1.566 de alegători prezenți) și a devenit noul rector al Universității de Medicină și farmacie „Carol Davila” din București.

Este vorba de prof. dr. Viorel Jinga, medic primar urolog, șeful Clinicii de urologie din cadrul Spitalului Clinic „Prof. dr. Theodor Burghele”. Contracandidatul său, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a fost opțiunea a 288 de alegători. Potrivit programului său de management, profesorul Jinga intenționează să elaboreze o strategie de dezvoltare a cercetării în universitate pe termen mediu și lung și să reorganizeze Departamentul de Granturi și Cercetare Științifică din universitate în vederea eficientizării suportului administrativ din proiecte, creșterii vizibilității și internaționalizării activității de cercetare științifică, optimizării procesului de elaborare, depunere, implementare și monitorizare a proiectelor de cercetare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe