Newsflash
Știri

Valeriu Gheorghiță s-a implicat campania de vaccinare din Cluj-Napoca și Bonțida

de Florentina Ionescu - iul. 26 2021
Valeriu Gheorghiță s-a implicat campania de vaccinare din Cluj-Napoca și Bonțida

Potrivit RO Vaccinare, în weekendul care tocmai s-a încheiat, comunitatea clujeană s-a vaccinat împotriva COVID-19. Prezent la acțiunile de vaccinare a fost și coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță.

„Atmosferă de normalitate într-o zi de sâmbătă în comunitatea clujeană. Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a participat la acțiunile de vaccinare din Cluj-Napoca și din Bonțida. Este momentul să ne vaccinăm”, au scris reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe o cunoscută rețea de socializare.

Potrivit acestora, încă putem ține sub control creșterea numărului de cazuri, încă putem evita spitalizările și decesele asociate COVID-19 în perioada următoare. 

valeriu gheorghita vaccinare cluj napoca1

Alături de acest mesaj a fost publicată o imagine în care apare col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

„Procentul de vaccinare în rândul populației vulnerabile, al vârstnicilor și al bolnavilor cronici este încă unul scăzut, iar apelul nostru se îndreaptă acum către cei tineri, pentru acordarea sprijinului în planificarea și înscrierea la vaccinare a celor dragi lor”, se arată în mesajul postat sâmbătă, 24 iulie, pe RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook. 


Galerie imagini (4)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe