Newsflash
Știri

Valeriu Gheorghiță: din vară, există perspectiva vaccinării copiilor de 12-15 ani

de L. Budin - mai 4 2021
Valeriu Gheorghiță: din vară, există perspectiva vaccinării copiilor de 12-15 ani

Din această vară, există pespectiva „cât se poate de clară” a vaccinării copiilor de 12-15 ani, cu ser Pfizer – a declarat președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

El a amintit că Pfizer-BioNTech a depus toată documentaţia necesară la Agenţia Europeană a Medicamentului, pentru a obține autorizarea administrării vaccinului la grupa de vârstă 12 - 15 ani.

vaccinare-teenager

Ne aşteptăm ca în următoarele zile FDA (agenția americană din domeniul medical Food and Drug Administration, n.n.) să acorde această autorizare şi, foarte probabil că în perioada lunii următoare, şi Agenţia Europeană a Medicamentului va elibera această autorizare”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe