Newsflash
Știri

Un nou webinar organizat de Nucleul de Medicină Spațială

de Florentina Ionescu - apr. 25 2023
Un nou webinar organizat de Nucleul de Medicină Spațială

Centrul de Inovație și e-Health – CieH din cadrul UMF „Carol Davila” din București anunță că va avea loc un nou webinar dedicat medicinei spațiale.

Nucleul de Medicină Spațială din componența CieH invită atât vizionarii, cât și pasionații de medicină spațială la acest eveniment online.

„Vă invităm să participați la un nou webinar organizat de Nucleul de Medicină Spațială în data de 27 Aprilie 2023, la ora 18:30 EET prin intermediul platformei Zoom. Conferința «Space Analogue Astronaut Training and Simulation by Habitat Marte» va fi susținută de Prof. Julio Rezende, din Brazilia”, se arată pe o rețea socială.

webinar medicina spatiala

Profesorul Julio Rezende este licențiat în Psihologie și Management și este autorul unei teze de doctorat și al unui master în domeniul sustenabilității în cadrul Universității Rio Grande do Norte din Brazilia, având studii post-doctorale efectuate la University of Central Florida, SUA.

Profesorul Rezende supervizează activități de cercetare și educaționale în medii analoage spațiului cosmic. El a dezvoltat și aplicat peste 200 de protocoale și chestionare în cadrul stațiilor spațiale analoage din peste 140 de misiuni.

Este, în același timp, fondatorul și coordonatorul stației spațiale analoage „Habitat Marte”, amplasată în nord-estul Braziliei, singura de acest tip din America de Sud.

Detalii despre webinar: îl puteți accesa prin Zoom Meeting, la adresa https://zoom.us/j/92719687869. Meeting ID: 927 1968 7869.

Acest webinar se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0709, spun organizatorii săi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe