Newsflash
Știri

Un nou curs de puericultură, la Maternitatea Giulești: detalii despre înscriere

de Florentina Ionescu - mai 9 2023
Un nou curs de puericultură, la Maternitatea Giulești: detalii despre înscriere

Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (Maternitatea Giulești) organizează noi cursuri de puericultură pentru viitorii părinți.

Să fii părinte atrage după sine multe responsabilități. De aceea, reprezentanții Maternității Giulești vă îndeamnă să alegeți să fiți pregătiți și să îi oferiți bebelușului dumneavoastră toată grija, răbdarea și dragostea, atât de importante pentru dezvoltarea lui sănătoasă. 

Nașterea bebelușului vine la pachet cu multe întrebări. Chiar dacă la unele dintre acestea cunoașteți deja răspunsul, nu uitați că este și mai bine atunci când răspunsul este confirmat și de un specialist. 

„Dorim să fim alături de dumneavoastră și vă invităm la un nou curs de puericultură, gratuit, în format fizic, joi, 25 mai, începând cu ora 15:00, unde vom răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți despre naștere, lăuzie, alăptarer, nutriție și îngrijirea nou născutului”, se arată pe pagina de Facebook a Maternității Giulești. 

Lectorii cursului vor fi: Dana Stan, moașă licențiată și asistent coordonator spital; Andreea Tudorache, psiholog și psihoterapeut; Alina Coman, consilier în alăptare; Cerasela Radu, kinetoterapeut; Maria Spiridon, nutriționist și dietetician; Dana Chiriac, asistent neonatologie.

La finalul cursului, viitori tătici prezenți pot solicita certificatul de puericultură care le permite să solicite angajatorilor prelungirea cu 5 zile a concediului de paternitate, conform normelor legale în vigoare.

Înscrierile se fac la adresa: daniela_stan07@yahoo.com sau la telefon: 0757999362 (Asistenta Dana Stan). Adresa la care se vor ține cursurile de puericultură este: Calea Giuleşti nr. 5, Sector 6, Bucureşti. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe