Newsflash
Știri

Un bărbat lovit de o bucată de stâncă e în stare gravă

de L. Budin - aug. 11 2022
Un bărbat lovit de o bucată de stâncă e în stare gravă

Un bărbat care a fost lovit de o bucată de stâncă în Cheile Bicazului se află în stare gravă, el suferind traumatisme la nivelul capului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Bărbatul a primit îngrijiri de la echipajele medicale sosite la faţa locului, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ, după care a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transferat la o clinică de specialitate din Iaşi, informează Agerpres.

smurd-neamt
Sursă foto: TV CNS

 

Zona în care a aterizat elicopterul SMURD a fost asigurată de un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ.

Bărbatul rănit are 34 de ani, este din judeţul Iaşi şi se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, moment în care a fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ, un  echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bicaz-Chei.

Alis Grasu: deficit de personal și de medici la serviciile județene de ambulanță

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe