Newsflash
Internaționale

Tokyo 2020: organizatorii anunță 16 noi cazuri cu SARS-CoV-2

de L. Budin - iul. 27 2021
Tokyo 2020: organizatorii anunță 16 noi cazuri cu SARS-CoV-2

Organizatorii Jocurilor Olimpice confirmă depistarea a altor 16 persoane infectate cu SARS-CoV-2 – inclusiv 3 sportivi, care trebuie acum să intre în carantină, fără a mai putea să participe la competiții.

Infectările au fost raportate la începutul săptămânii și se numără atât în rândul personalului, cât și în rândul sportivilor. Astfel, totalul participanților la JO Tokyo 2020 care au fost testați pozitiv se ridică la 153, din care 19 atleți, arată U.S. News.

jo-tokyo

Luni, 26 iulie, organizatorii au anunțat că infectările privesc un angajat al Tokyo 2020, patru contractori, opt persoane din staff-ul auxiliar și trei atleți. Șase persoane erau rezidente în Japonia, zece erau non-rezidente.

Numele sportivilor care au fost, recent, testați pozitiv, nu va fi dat publicității – dar ei se vor alătura colegilor infectați din Olanda, Germania, Republica Cehă, Chile, Statele Unite și Africa de Sud, care nu vor mai putea să participe la actuala ediție a Jocurilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe