Newsflash
ACTUALITATE Știri

Testare gratuită a glicemiei, de Ziua Mondială a Diabetului

de Magdalena Tănăsescu - nov. 13 2023
Testare gratuită a glicemiei, de Ziua Mondială a Diabetului

O acțiune de testare gratuită a glicemiei va fi organizată în Iulius Mall Cluj-Napoca marți, 14 noiembrie, de Ziua Mondială a Diabetului.

Potrivit unei postări pe Facebook, evenimentul este organizat de personalul Secției Clinice Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, împreună cu Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

 

De asemenea, în acțiune sunt implicate și Cluburile Lions din Cluj-Napoca, alături de tinerii voluntari din Clubul LEO Bastion. 

 

„Scopul acestei acțiuni este acela de a conștientiza pericolul grav pe care îl reprezintă diabetul, mai ales atunci când boala nu este diagnosticată și tratată la timp. Persoanele interesate de testarea glicemiei sunt așteptate în Iulius Mall la parter, în zona intrării principale, în intervalul orar 12,00 – 21,00”, se menționează în postare. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe