Newsflash
Știri

Târgu Mureș: protocol pentru un „Weekend cultural la UMFST”

de L. Budin - feb. 22 2023
Târgu Mureș: protocol pentru un „Weekend cultural la UMFST”

Rectorul Leondard Azamfirei a semnat un protocol cu două universități de arte, pentru organizarea evenimentului „Weekend cultural la UMFST”.

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a semnat cel mai recent protocol cu rectorul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, profesor universitar doctor Diana Moş.

semnare_protocol_umfst
Sursă foto: Facebook Leondard Azamfirei

 

Evenimentul este programat să se desfășoare în primăvara acestui an la Târgu Mureş, se arată pe pagina de Facebook a rectorului Leondard Azamfirei.

În urma acestei decizii, proiectul cultural comun al celor trei universități: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică «I. L. Caragiale» din București (rector, prof. univ. dr. Liviu Lucaci), Universitatea Națională de Muzică din București și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie «G. E. Palade» va începe în Târgu Mureș în luna martie 2023, odată cu stagiunea de primăvară-vară a seriei de evenimente «Weekend cultural la UMFST»”, se arată în postare.

Programul manifestărilor culturale (spectacole de teatru, evenimente muzicale și cinematografice) susținute de studenții și profesorii celor două universități naționale de artă va fi făcut public în curând.

Sperăm astfel să redescoperim arta în Târgu Mureș, sub diversele ei forme de exprimare, să o facem accesibilă fiecăruia și să redăm orașului un plus de viață, de această dată, culturală”, a mai subliniat rectorul.

 

Pacienţii SCJU Arad îşi pot spune părerea printr-o aplicaţie

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe