Newsflash
Știri

Tabăra Black Sea Medical Adventure a ajuns la a 15-a ediție

de Florentina Ionescu - aug. 3 2022
Tabăra Black Sea Medical Adventure a ajuns la a 15-a ediție

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” anunță că sprijină organizarea unei noi ediții a taberei Black Sea Medical Adventure.

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cea de-a 15-a ediție a taberei Black Sea Medical Adventure (BSM), în perioada 24-31 august 2022. 

Citiți și: Școală de vară la UMF „Iuliu Hațieganu” 

bsma

BSMA este o tabără ce reunește sub soarele litoralului românesc 80 de studenți ai universităților de medicină și farmacie din întreaga țară, se arată pe pagina oficială a UMF „Carol Davila”.

Proiectul are ca scop îmbinarea activităților sociale cu noțiuni teoretice și activități medicale practice precum acordarea primului ajutor, tehnici clinice de bază, salvarea de la înec, Clinical Trial (studii clinice), Body Language – „Lie to me”, dar și organizarea unor petreceri, competiții și jocuri în echipă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe