Newsflash
Știri

Școală de vară la UMF „Iuliu Hațieganu”

de Florentina Ionescu - aug. 3 2022
Școală de vară la UMF „Iuliu Hațieganu”

În această perioadă se desfășoară o școală de vară în cadrul căreia elevii de clasa a XI-a vor afla cum este să fie studenți mediciniști.

Școala de Vară Junior Summer MedSchool - JSM este în plină desfășurare. Astfel, timp de 2 săptămâni, 75 de elevi de clasa a XI-a vor afla cum este să fii student la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

Citiți și: Tabăra Black Sea Medical Adventure a ajuns la a 15-a ediție 

scoala de vara umf cluj
Sursă foto: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Elevii vor participa la cursuri în amfiteatre și la lucrări practice în laboratoarele universității, dar și la seri de socializare și activități sportive.

Școala de vară este organizată de Organizația Studenților Mediciniști din Cluj - OSM Cluj, Organizația Studenților Stomatologi Cluj-Napoca și Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca, se arată pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe