La 27 iulie a.c., în prezenţa mai multor oficialităţi locale, a avut loc, la Constanţa, inaugurarea noului sediu destinat activităţii ambulatorii a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din localitate. Practic, în acest edificiu îşi vor desfăşura activitatea Dispensarul TBC şi, cu circuit separat, Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului. Întregul proiect a beneficiat de finanţare din fonduri europene în cadrul Programului operaţional regional 2007–2013, axa prioritară 3, domeniul major de intervenţie 3.1: reabilitarea infrastructurii, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. (...)"> Unitate pneumologică modernă pentru diagnosticul şi tratamentul ambulatoriu - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Unitate pneumologică modernă pentru diagnosticul şi tratamentul ambulatoriu

Unitate pneumologică modernă pentru diagnosticul şi tratamentul ambulatoriu

   La 27 iulie a.c., în prezenţa mai multor oficialităţi locale, a avut loc, la Constanţa, inaugurarea noului sediu destinat activităţii ambulatorii a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din localitate. Practic, în acest edificiu îşi vor desfăşura activitatea Dispensarul TBC şi, cu circuit separat, Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului. Întregul proiect a beneficiat de finanţare din fonduri europene în cadrul Programului operaţional regional 2007–2013, axa prioritară 3, domeniul major de intervenţie 3.1: reabilitarea infrastructurii, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. (...)

   La 27 iulie a.c., în prezenţa mai multor oficialităţi locale, a avut loc, la Constanţa, inaugurarea noului sediu destinat activităţii ambulatorii a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din localitate. Practic, în acest edificiu îşi vor desfăşura activitatea Dispensarul TBC şi, cu circuit separat, Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului. Întregul proiect a beneficiat de finanţare din fonduri europene în cadrul Programului operaţional regional 2007–2013, axa prioritară 3, domeniul major de intervenţie 3.1: reabilitarea infrastructurii, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. Obiectivul general l-a reprezentat creşterea calităţii serviciilor medicale, modernizarea şi eficientizarea serviciilor din ambulatoriul de specialitate. Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la suma de 11.953.930,72 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă 9.233.799,79 şi contribuţie proprie a beneficiarului 457.180,01 lei. Proiectul a avut ca obiective specifice atât echiparea cu mobilier medical, birotică, calculatoare şi imprimante, mobilier pentru sălile de aşteptare, cât şi dotarea (deja finalizată) a cabinetelor medicale cu aparatură şi echipamente moderne. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe