Newsflash

Prof. asoc. dr. Cristian DIDILESCU


Unitate pneumologică modernă pentru diagnosticul şi tratamentul ambulatoriu

   La 27 iulie a.c., în prezenţa mai multor oficialităţi locale, a avut loc, la Constanţa, inaugurarea noului sediu destinat activităţii ambulatorii a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din localitate. Practic, în acest edificiu îşi vor desfăşura activitatea Dispensarul TBC şi, cu circuit separat, Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului. Întregul proiect a beneficiat de finanţare din fonduri europene în cadrul Programului operaţional regional 2007–2013, axa prioritară 3, domeniul major de intervenţie 3.1: reabilitarea infrastructurii, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. (...)

Continuitate în Pneumologia gorjeană

   Sub auspiciile Societăţii Române de Pneumologie, ale Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ Runcu şi ale Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu – Facultatea de Asistenţă Medicală şi Tehnică Dentară, Artă şi Cultură Fizică, s-a desfăşurat, recent, ediţia a II-a a Simpozionului naţional cu participare internaţională având ca temă Patologia respiratorie în practica medicală curentă. (...)

Pneumologie la Scorniceşti

Cunoscut în zilele noastre mai mult ca reper biografic al fostului şef de stat şi de partid comunist, Scorniceştiul îşi continuă viaţa cea de toate zilele. Un element particular în peisajul cotidian, poate nu suficient de mediatizat ca să fie cunoscut, îl constituie existenţa Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti, practic secţiile cu paturi de specialitate pentru tot judeţul (cândva, la Slatina şi mutate în Scorniceşti din raţiuni legate de permanentele revendicări de proprietăţi locative). (...)

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe