Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nelu Tătaru, discuție cu reprezentanții Sindicatelor TESA din Sănătate

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 23 octombrie 2020, ora 10:02

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și Dragoș Garofil, secretar de stat, au avut, ieri, o discuție cu reprezentanții Uniunii Naționale a Sindicatelor TESA din Sănătate.

Ministrul Sănătății (MS) a menționat reprezentanților sindicaliștilor care reprezintă personalul tehnic, administrativ și economic din sistemul sanitar că înțelege nemulțumirile privind inechitățile produse de legea salarizării unice adoptată în anul 2017. 

remunerație după aceeași grilă de salarizare

De asemenea, MS a asigurat că echipa sa susține asigurarea echilibrării în sistemului sanitar, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

intalnire nelu tataru sindicate TESA sanatate (1)

„Dorim să facem ordine în sistem și să avem o echitate a salariilor pentru toate categoriile de personal. Susținem ca anul viitor întregul personal din spitalele publice să fie remunerat după aceeași grilă de salarizare. Am finalizat studiul de impact pentru repararea acestei nedreptăți pe care îl înaintăm către instituțiile abiliate”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Reprezentanții Guvernului României au subliniat faptul că dialogul social reprezintă o prioritate pentru echipa Ministerului Sănătății.

intalnire nelu tataru sindicate TESA sanatate (2)

Etichete: Nelu Tătaru nelu tataru ministrul sanatatii sindicate uniunea nationala a sindicatelor TESA

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.