Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Maraton de vaccinare la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 26 mai 2021, ora 12:05

Un Maraton al vaccinării va fi organizat, în perioada 28 mai-01 iunie, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Centrul de vaccinare va funcționa chiar în foaierul teatrului, în intervalul orar 10:00-24:00, iar tipul vaccinului este Pfizer-BioNTech. Vaccinarea se face fără programare, doar prin prezentarea cărții de identitate.

Teatrul National Craiova
Sursă imagine: Teatrul Național Craiova // Facebook

Rapelul se va putea face tot în incinta Teatrului Național Craiova, în perioada 18-22 iunie.

„ Artiștii, a căror activitate a fost printre cele mai lovite de acest nefericit eveniment mondial, pun la dispoziție sediul lor pentru ca tot mai mulți oameni, care înțeleg rațiunea momentului, să poată găzdui pe durata a cinci zile o acțiune de vaccinare de amploare. Angajații din Teatrul Național «Marin Sorescu» înțeleg astfel să se pună în serviciul public, tocmai pentru ca un public cât mai larg să poată veni la spectacolele produse aici, în condiții sanitare asigurate” a precizat Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova.

Personalități ale vieții culturale și sportive craiovene vor participa în calitate de voluntari la Maratonul vaccinării.

„Toate persoanele vaccinate în data de 28 mai 2021 vor primi o invitație de două persoane la Călătoria lui Dante, recital susținut de maestrul Emil Boroghină în aceeași seară, de la ora 19:00. De asemenea toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare organizat la Teatrul Național Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Național Craiova”, transmit reprezentanții instituției.

Etichete: Pfizer-BioNTech maraton de vaccinare voluntari teatru

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC