Newsflash
Știri

Instrument de transfer al cunoştinţelor

de D. D. M. - iul. 11 2013
Instrument de transfer al cunoştinţelor
   Amfiteatrul „Ioan Moraru“ al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş“ (INCDVB) Bucureşti a fost gazda, la 28 iunie a.c., celei de-a patra conferinţe de promovare a Instrumentului de Transfer al Cunoştinţelor (ITC), organizată în cadrul proiectului „Sistem de formare profesională a personalului medical în domeniul noilor tehnologii din sistemul de sănătate (diagnostic molecular) TDM“. Proiectul, care se derulează pe perioada a trei ani, cu începere de la 2 decembrie 2010, urmăreşte transferul cunoştinţelor în domeniul noilor tehnologii de diagnostic molecular, din cercetare în practica medicală, prin desfăşurarea unor cursuri acreditate în domenii, precum: genomica, proteomica, histopatologia şi imagistica moleculară. De asemenea, au fost organizate şi cursuri de Management al proiectelor finanţate din fonduri europene, adresate personalului cu funcţii de conducere în domeniul sanitar din România. Beneficiar al proiectului este INCDVB, parteneri fiind Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa“ Iaşi  şi  Institutul Oncologic „Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe