Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Directorul ASSMB, Vasile Apostol, a demisionat

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 7 martie 2022, ora 10:31

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Vasile Apostol, a anunțat, duminică, că demisionează din funcție.

Apostol Vasile
Sursă imagine: Apostol Vasile// Facebook

„După 2 ani și 2 luni de activitate în fruntea ASSMB, astăzi am decis, cu responsabilitate, să îmi dau demisia de onoare pentru a nu pune în pericol votarea bugetului Primăriei Municipiului București pe anul 2022, într-un context intern și internațional extrem de dificil”, a scris Vasile Apostol pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că după alegerile locale din toamna anului 2020 a fost supus în permanență unor presiuni politice greu de imaginat din partea USR.

„Timp de 15 luni, Vlad Voiculescu și Horia Tomescu au avut față de mine o atitudine inchizitorială, fără a avea autoritatea morală, legală sau profesională care să le permită să îmi aprecieze munca și să mă judece”, a menționat Vasile Apostol.

El a mai subliniat că timp de 15 luni a fost acuzat, fără dovezi, de foarte multe lucruri nedrepte și neadevărate, și asta doar din interes politic.

„Eu și colegii mei din ASSMB am fost și suntem implicați total în tot ceea ce facem, și din respect pentru munca lor, am decis să fac un pas în spate. Acesta este contextul în care am hotărât că trebuie să demisionez de la conducerea ASSMB, lăsând astfel spațiu pentru ca negocierile politice să ducă la soluțiile potrivite pentru București. (...) În ceea ce mă privește, plec cu fruntea sus! Sunt multe lucruri pe care le-am făcut la ASSMB pe durata mandatului meu, inclusiv în cele 15 luni din perioada actualei administrații locale”, se mai arată în postare.

Etichete: ASSMB demisie Vlad Voiculescu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC