Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Componența grupului care gestionează bolile contagioase a fost modificată

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 11 ianuarie 2021, ora 11:18

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre care prevede, printre altele, actualizarea componenței grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Printre prevederile din această hotărâre se află câteva aspecte extrem de importante, cum ar fi faptul că a fost aprobată lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologic crescut.

cazuri COVID medici

În plus, în Hotărârea CNSU nr. 2 de anul acesta a fost actualizată componența Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

„Se aprobă modificarea componenței Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, conform prevederilor anexei nr. 2”, se arată în actul remis redacției.

Din Grupului de suport privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României fac parte, de la INSP, Dr. Simona Pârvu, Dr. Adriana Pistol, Dr. Radu Cucuiu; de la MS fac parte Andreea Moldovan, Andreea Tamaș, Dr. Amalia Șerban; de la INBI Matei Balș fac parte: Prof. dr. Gabriel Popescu, Dr. Cătălin Apostolescu.

V-ar putea interesa și: Dr. Andreea Moldovan a fost numită Secretar de Stat în Ministerul Sănătății

Lista completă o puteți citi mai jos.

grup de suport tehnico stiintific 1

grup de suport tehnico stiintific 2

Etichete: CNSU hotarare boli contagioase grup de suport grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.