Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Compartimentul Neurologie și Psihiatrie Infantilă de la SCJU Arad, igienizat și reparat

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 2 septembrie 2022, ora 10:38

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au amintit că au fost finalizate lucrările de igienizare și reparații curente la clădirea în care își desfășoară activitatea Compartimentul Neurologie și Psihiatrie Infantilă.

Lucrările la acest compartiment au presupus: repararea și zugrăvirea pereților, vopsirea tâmplăriei, refacerea fațadei precum și lucrări la acoperișul clădirii, respectiv înlocuirea jgheaburilor, se arată pe pagina oficială a SCJU Arad

compartiment neuropsihiatrie infantila

„Valoarea lucrărilor se ridică la 45.380 de lei, bani alocați din bugetul propriu al spitalului. Această clădire, situată în vecinătatea Secției Clinice Pediatrie II, necesita lucrări de reabilitare pentru a putea asigura condiții decente de spitalizare, pentru pacienții cu afecțiuni neuro-psihiatrice”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Compartimentul Neurologie și Psihiatrie Infantilă funcționează cu un total de 12 paturi, iar echipa medicală asigură asistență medicală în ariile neurologie pediatrică, respectiv psihiatrie pediatrică pentru pacienții cu vârsta cuprinsă între 0 și 17 ani, în scop diagnostic, urmat de tratament, recuperare și orientare.

De asemenea, în cadrul compartimentului se asigură asistență medicală în regim ambulatoriu – la cabinetul nr.15, situat la parterul clădirii principale a SCJU Arad – care constă în consulturi neurologice și psihiatrice pentru: diagnostic, prescripții medicale respectiv dispensarizarea pacienților cronici cu fișe de evidență.

Etichete: SCJU Arad reparatii igienizare Pediatrie psihiatrie infantila Neurologie ambulatoriu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC