Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Colegiul Medicilor din Municipiul București face un apel la eficientizare și responsabilitate

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU sâmbătă, 14 martie 2020, ora 10:45

Prof. dr. Cătălina Poiană, președinte Colegiul Medicilor din Municipiul București, face apel, prin intermediul unui comunicat de presă, la eficientizarea programului medicilor, responsabilitate și asigurarea tuturor echipamentelor de protecție.

Este nevoie ca programul medicilor să fie eficientizat pentru ca aceștia să față față provocărilor situației de criză generată de epidemia de coronavirus din România.

Este important să se eficientizeze programul medicilor, astfel încât aceștia să răspundă provocărilor, dar să aibă și suficient timp pentru odihnă. Este foarte clar că încă nu știm cât timp ne vom confrunta cu această situație epidemiologică sau la ce nivel. Ca medic, cetățean și președinte al celui mai mare colegiu teritorial din România am văzut ce se întâmplă în alte țări cu un sistem medical mai dezvoltat și sunt convinsă că analizându-se aceste situații, veți lua deciziile cele mai bune și eficiente, în colaborare strânsă cu specialiștii din domeniu.

Colegiul medicilor
Prof. dr. Cătălina Poiană

 

De asemenea prof. dr. Cătălina Poiană face un apel public către toate autoritățile competente din domeniul sanitar dar și către autoritățile locale și centrale pentru a asigura echipamente de protecție și stocuri suficiente de dezinfectanți. 

Etichete: catalina poiana colegiul medicilor bucuresti infectie cu coronavirus personal medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC