Newsflash
Știri

Colegiul Medicilor din Municipiul București face un apel la eficientizare și responsabilitate

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - mar. 14 2020
Colegiul Medicilor din Municipiul București face un apel la eficientizare și responsabilitate

Prof. dr. Cătălina Poiană, președinte Colegiul Medicilor din Municipiul București, face apel, prin intermediul unui comunicat de presă, la eficientizarea programului medicilor, responsabilitate și asigurarea tuturor echipamentelor de protecție.

Este nevoie ca programul medicilor să fie eficientizat pentru ca aceștia să față față provocărilor situației de criză generată de epidemia de coronavirus din România.

Este important să se eficientizeze programul medicilor, astfel încât aceștia să răspundă provocărilor, dar să aibă și suficient timp pentru odihnă. Este foarte clar că încă nu știm cât timp ne vom confrunta cu această situație epidemiologică sau la ce nivel. Ca medic, cetățean și președinte al celui mai mare colegiu teritorial din România am văzut ce se întâmplă în alte țări cu un sistem medical mai dezvoltat și sunt convinsă că analizându-se aceste situații, veți lua deciziile cele mai bune și eficiente, în colaborare strânsă cu specialiștii din domeniu.

Colegiul medicilor
Prof. dr. Cătălina Poiană

 

De asemenea prof. dr. Cătălina Poiană face un apel public către toate autoritățile competente din domeniul sanitar dar și către autoritățile locale și centrale pentru a asigura echipamente de protecție și stocuri suficiente de dezinfectanți. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe