Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Bloc cu 20 de apartamente construit pentru medici la Botoșani

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 19 februarie 2021, ora 11:44

Un bloc cu 20 de apartamente destinate medicilor a fost construit la Botoşani, printr-un proiect finanţat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Blocul de locuinţe pentru specialiştii din sistemul sanitar are 20 de apartamente, dintre care 15 cu două camere şi cinci cu o cameră, potrivit unei informări a Consiliului Județean Botoșani.

bloc pentru medici

De aceste locuințe pot beneficia medicii rezidenți și medicii specialiști, chiar dacă au împlinit deja vârsta de 35 de ani.

„Avem soluția pentru una dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă tinerii medici care vin să lucreze în Botoșani. Recepția primelor 20 de apartamente ANL pentru specialiști se va face săptămâna viitoare”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

 

Etichete: apartamente pentru medici medici rezidenti medici specialisti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.