Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Anunț important al managerului de la „Marius Nasta”: clădire nouă în locul vechiului sediu

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 13 februarie 2020, ora 11:13

Medicul Beatrice Mahler a postat aseară pe o rețea de socializare un document care prezintă avizul de principiu asupra unui studiu de fezabilitate care vizează un nou centru de diagnostic, tratament și cercetare al tuberculozei din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” București.

Valoarea totală estimată a acestei investiții, potrivit documentului publicat de Beatrice Mahler este de 64.415 mii lei (inclusiv TVA). 

marius nasta

„Cu bucurie vă anunț că după multiple demersuri, întâlniri, cereri, solicitări, articole de presă - pentru care le mulțumesc reprezentanților media care au mediatizat nevoia de schimbare a infrastructurii din fostul Marius Nasta - astăzi am făcut un prim pas necesar și important. Am primit de la Ministerul Sănătății avizul de principiu privind construcția unei clădiri noi în locul actualului sediu Zerlendi”, a scris dr. Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta , pe pagina oficială de Facebook.

Ea a amintit că actuala clădire în care funcționează unitatea medicală „este veche de peste 100 ani și necesită o soluție rapidă pentru a oferi condiții decente pacienților

document beatrice mahler marius nasta cladire noua

Noua clădire care se va construi va avea structura subsol plus parter plus 6 etaje (S+P+6). Managerul Beatrice Mahler a mărturisit în aceeași postare că din momentul în care a preluat mandatul de manager al Institutului Marius Nasta, prioritățile sale au fost legate de îmbunătățirea continuă a condițiilor de muncă pentru creșterea calității actului medical, respectarea procedurilor și identificarea de soluții pentru îmbunătățirea și schimbarea infrastructurii institutului.

„Este un prim pas, mai sunt mulți de făcut, dar este important ce am reușit astăzi să obținem-noi comunitatea din Institutul Marius Nasta”, a conchis Beatrice Mahler.

Sursa foto: Facebook

Etichete: marius nasta beatrice mahler cladire noua investitie tuberculoză tuberculoza

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC