Newsflash
ACTUALITATE Știri

Spitalul Clinic de Urgență București a primit Ordinul „Meritul Sanitar”

de Magdalena Tănăsescu - apr. 5 2024
Spitalul Clinic de Urgență București a primit Ordinul „Meritul Sanitar”

În urma deciziei luate de președintele României, Klaus Iohannis, Spitalul Clinic de Urgență București a primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor.

Decizia președintelui României a fost prilejuită de Ziua Mondială a Sănătății, marcată în fiecare an la data de 7 aprilie. 

„Decretul prezidențial conferind Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgență București reprezintă o confirmare a rolului fundamental pe care îl joacă instituția noastră în asigurarea sănătății publice și îngrijirii medicale de calitate pentru comunitatea noastră. Generațiile de medici, asistenți și specialiști care au dedicat timp și efort în serviciul pacienților au fost recunoscute astăzi pentru profesionalismul și dăruirea lor exemplară”, se menționează într-un comunicat al unității sanitare.

Potrivit comunicatului, acest ordin reprezintă „o apreciere a muncii de-o viață a profesioniștilor din sănătate și a contribuției lor semnificative la promovarea sănătății și a bunăstării societății”.

„Această distincție ne motivează să continuăm să ne dedicăm pacienților și să ne perfecționăm în permanență practica medicală. Ne bucurăm să fim «Totdeauna și tuturor gata pentru ajutor!»”, se mai spune în comunicat. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe