Newsflash
ACTUALITATE Știri

Societatea Română de Hematologie a fost gazda proiectului Lighting the Flame

de Florentina Ionescu - iul. 25 2023
Societatea Română de Hematologie a fost gazda proiectului Lighting the Flame

Societatea Română de Hematologie a fost gazda proiectului Lighting the Flame, organizat de către Europeană de Hematologie, în perioada 14-15 iulie 2023.

În cadrul proiectului menționat, 24 de studenți din peste șapte țări europene au participat la sesiuni de mentorat și workshopuri menite să îi ajute în procesul de alegere a specialității, prin familiarizarea lor cu domeniul Hematologiei.

Printre mentorii prezenți s-au numărat prof. Konstanze Döhner, prof. Jorge Sierra, prof. Kirsten Grønbaek, dar și președintele Societății Române de Hematologie (SRH), prof. dr. Daniel Coriu, se arată pe o rețea socială

De asemenea, participanții au avut parte de un tur al Palatului Facultății de Medicină „Carol Davila”, completat de povești despre personalitățile medicale românești, oferit cu suportul profesorului doctor Rector Viorel Jinga și al profesorului Florin Filipoiu. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe