Newsflash
Știri

SJU Baia Mare, implicat în deschiderea unei facultăţi de medicină

de Dorina Novac - feb. 14 2023
SJU Baia Mare, implicat în deschiderea unei facultăţi de medicină

Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare este implicat într-un proiect educativ care prevede deschiderea unei facultăţi de medicină,care să funcţioneze în municipiul Baia Mare.

Alexandru Oros, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, a precizat că există deja un protocol semnat cu cei implicaţi în proiect, scrie Agerpres.

SJU Baia Mare

Citește și: Spitalul Județean Baia Mare, încadrat în categoria a II-a de acreditare

„Cel mai probabil până la sfârşitul acestui an, activităţile pedagogice să demareze (...). Intenţia noastră este să dezvoltăm această ramură universitară, suntem interesaţi să avem asistenţi medicali, medici dar şi colaboratori foarte bine pregătiţi, iar preocuparea noastră demonstrează că ne gândim la viitor”, a spus Alexandru Oros.

Managerul SJU Baia Mare a fost de părere că studenţii care se vor pregăti la viitoarea facultate de medicină vor deservi inclusiv entităţile medicale din oraş.

„Trebuie să dezvoltăm această ramură universitară care e în folosul nostru, dar şi a altor entităţi medicale care funcţionează în judeţul Maramureş”, a mai adăugat Alexandru Oros.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe