Newsflash
Știri

Serile Enayati Medical City, ediția a II-a: Rolul stoicismului în viață

de Dorina Novac - oct. 18 2022
Serile Enayati Medical City, ediția a II-a: Rolul stoicismului în viață

O nouă ediție a evenimentului Serile Enayati Medical City va avea loc joi, 20 octombrie, începând cu ora 19:00. Sever Voinescu și Theodor Paleologu vor discuta despre rolul stoicismului în viață.

Participarea la eveniment este gratuită, cu confirmarea prealabilă la adresa de e-mail: news@enayati.ro.

stoicismul in viata

Serile Enayati Medical City au fost deschise la 13 octombrie, în incinta primului Orașul Medical din România, cu o dezbatere despre „Religie în fața bolii” între Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Mihai Marcu și dr. Wargha Enayati.

Primul eveniment a marcat lansarea Expoziției de Biblii Vechi, o colecție personală ce îi aparține domnului Mihai Marcu, CEO Medlife, care cuprinde 29 de lucrări religioase și care va fi deschisă publicului larg până pe 30 noiembrie.

Evenimentul Enayati Medical City se desfășoară în parteneriat media cu Ziarul Adevărul și Revista Dilema Veche și cu susținerea „Casa Paleologu”, Fundație educațională liberă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe