Newsflash
Industria farmaceutică

Roche România are un nou director general

de L. Budin - feb. 7 2023
Roche România are un nou director general

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria farmaceutică, Frank Loeffler și-a început cariera în 2001 în cadrul departamentului comercial al Roche Germania.

Frank Loeffler a fost numit în poziţia de director general al Roche România, de la 1 februarie 2023, urmându-i Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche în ultimii doi ani. Claudia Fleischer a fost numită director general al Roche Diagnostics Germania, se arată într-un comunicat. 

Frank-Loeffler_Roche

Din 2011, Frank Loeffler a deţinut mai multe poziţii de conducere, cu responsabilităţi în activităţile de audit şi conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.

Din noiembrie 2018, Frank a fost numit în poziţia de director general al Roche East Africa, responsabil pentru activităţile grupului Roche în 10 ţări din regiune. Frank deţine o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativă de Stat Baden-Württemberg, din Loerrach, Germania.

Sunt cu adevărat onorat de oportunitatea de a conduce Roche România și de a-mi oferi contribuția la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor din România şi a sectorului medical. Doresc să-i mulţumesc Claudiei Fleischer pentru eforturile sale de facilitare a accesului la inovaţia medicală şi pasiunea pentru promovarea şi implementarea medicinei personalizate în România. În continuare, una dintre priorităţile mele va fi colaborarea pentru identificarea unor soluții inovatoare care să asigure un acces cât mai larg al pacienților la soluțiile noastre medicale, iar Planul Național de Cancer recent adoptat este un exemplu puternic de parteneriat pentru binele pacienților. În același timp, sunt încântat că vom lansa în România noi terapii în arii terapeutice cu nevoi medicale semnificative precum hematologie, neurologie, oftalmologie și boli rare”, a declarat Frank Loeffler.

În noul său rol, Frank va continua să se concentreze pe misiunea Roche de a oferi mai multe beneficii pacienților și sectorului medical din România, mai rapid și cu costuri scăzute pentru societate. De asemenea, va încuraja și facilita crearea de parteneriate cu un grup larg de părți interesate din industria farmaceutică, sectorul medical public și privat precum și autoritățile din domeniul medical, pentru facilizarea accesului rapid al pacienților la cele mai noi inovații medicale.

Proiect: noi medicamente gratuite pentru pacienţii oncologici, cu diabet sau cu boli rare

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe