Newsflash
REUNIUNI

Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități

de Florentina Ionescu - ian. 3 2023
Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități

Evenimentul „Obezitatea și sindromul metabolic, la intersectia dintre specialități” va avea loc în data de 16 februarie 2023.

Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2023 webinarul „Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități”, cu sprijinul coordonatorului științific dr. Laura Ene. 

banner-Ella

„În cadrul acestui eveniment ne dorim să abordăm teme ce vor readuce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților”, spun organizatorii.

Evenimentul va fi, în esență, o conferință online dedicată următoarelor specialități medicale: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie Recuperare medicală, Cardiologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Chirurgie generală. 

Profesioniștii din domeniul medical care doresc să se înscrie la acest webinar o pot face accesând următorul link: medixhost.ro/ro/evenimente/246/inscrieri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe