Newsflash
REUNIUNI

Conferința Națională „Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI” are loc în iulie

de Florentina Ionescu - iun. 27 2022
Conferința Națională „Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI” are loc în iulie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță că în perioada 6-9 iulie a.c. va avea loc  Conferința Națională „Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI”.

Vineri, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Asociația Medicală Română, în calitate de coorganizatori, au anunțat derularea ediției inaugurale a Conferinței Naționale „Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI”, eveniment științific sub egida Academiei Române. 

conferinta tehnologie ihealth

Site-ul oficial al evenimentului este: tih.medica.ro. Perioada de desfășurare este 6 – 9 iulie 2022. Locul unde va avea loc conferința este campusul UMFST, str. Gh. Marinescu, nr. 38, în spațiile facultăților de Medicină Dentară și Farmacie.

„Evenimentul permite o prezență fizică în limita a 350 de locuri și este creditat cu 24 puncte EMC”, se arată pe o rețea socială.

Mai multe detalii programul secțiunilor și modalitatea de înscriere găsiți pe blogul UMFST, la adresa: blog.umfst.ro/tehnologia-ihealth-in-medicina.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe