Newsflash
Știri

Proiectul MountMed, organizat cu sprijinul UMFCD, are loc în iulie

de Florentina Ionescu - iul. 18 2022
Proiectul MountMed, organizat cu sprijinul UMFCD, are loc în iulie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este implicată într-un proiect ce va avea loc în stațiunea Parâng.

În perioada 24-29 iulie 2022, Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București, organizează a X-a ediție a proiectului MountMed, în stațiunea Parâng, județul Hunedoara, se arată pe o rețea socială

mount med

Proiectul are ca scop îmbinarea pasiunii pentru medicină și munte, prin activități de aprofundare a tehnicilor de BLS, Trauma și Supraviețuire Montană prin cursuri, workshopuri și competiții pe echipe.

„De asemenea, diversitatea centrelor universitare din care vin participanții creează un mediu propice de socializare și networking prin activități sociale, jocuri și petreceri tematice.”, spun inițiatorii acestui proiect.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe