Fundaţia „Sebastian“ şi-a respectat tradiţia de a organiza la finalul fiecărui an o ceremonie restrânsă prin care sunt premiaţi copii vindecaţi de cancer. Sâmbătă, 18 decembrie 2010, dl dr. Sebastian Nicolau a oferit copiilor, ajunşi unii dintre ei la vârsta adolescenţei, un cadou de Moş Crăciun constând în bani de la tradiţionalii sponsori: o importantă firmă de lactate şi familia ing. Emilia şi Dan Novacovici de la Princeton, New York. Ca în fiecare an, întâlnirea este un prilej de revedere între asistente, părinţi, copii şi dr. Sebastian Nicolau, echipa câştigătoare care a reuşit vindecarea acestor copii de cumplita maladie. "> Premianţii Fundaţiei „Sebastian“ - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Premianţii Fundaţiei „Sebastian“

de M. C. - ian. 7 2011
Premianţii Fundaţiei „Sebastian“

   Fundaţia „Sebastian“ şi-a respectat tradiţia de a organiza la finalul fiecărui an o ceremonie restrânsă prin care sunt premiaţi copii vindecaţi de cancer. Sâmbătă, 18 decembrie 2010, dl dr. Sebastian Nicolau a oferit copiilor, ajunşi unii dintre ei la vârsta adolescenţei, un cadou de Moş Crăciun constând în bani de la tradiţionalii sponsori: o importantă firmă de lactate şi familia ing. Emilia şi Dan Novacovici de la Princeton, New York. Ca în fiecare an, întâlnirea este un prilej de revedere între asistente, părinţi, copii şi dr. Sebastian Nicolau, echipa câştigătoare care a reuşit vindecarea acestor copii de cumplita maladie.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe