Newsflash
ACTUALITATE Știri

Peste 25 de lectori, prezenți la Conferința Medic.ro București

de Magdalena Tănăsescu - sept. 29 2023
Peste 25 de lectori, prezenți la Conferința Medic.ro București

Conferința Medic.ro „Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie” reunește în cele două zile de manifestare, 28 și 29 septembrie a.c., peste 25 de lectori din judeţele Bucureşti şi Ilfov.

Evenimentul, care este adresat medicilor de familie și nu numai, are loc în format hibrid. Specialiștii sunt prezenți în sala pusă la dispoziție de Pentagon Events, întâlnirea din online fiind transmisă pe platforma www.medichub.ro

 

Printre subiectele de interes abordate în cadrul conferinței se numără: „Soluția utilă pentru o minte mereu în formă” – subiect prezentat de dr. Daniela Sichitiu; „Migrena – diagnostic și tratament de prevenție”, în prezentarea prof. dr. Carmen Adella Sirbu; „Palmitoiletanolamida – O nouă abordare a tratamentului durerii cronice de orice cauză”, subiect expus de conf. dr. Georgiana Tache. 

 

Conferința Medic.ro București este gratuită, fiind creditată cu 12 puncte EMC. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe