Newsflash
Industria farmaceutică

O nouă companie farmaceutică pe piața globală

de Redacția Viața Medicală - nov. 17 2020
O nouă companie farmaceutică pe piața globală

S-a lansat VIATRIS, o nouă companie farmaceutică globală, rezultată prin fuziunea dintre Mylan și Upjohn.

Luni, 16 noiembrie 2020, a fost anunțată oficial apariția VIATRIS, o companie farmaceutică nouă, rezultată prin fuziunea dintre Mylan și Upjohn, o fostă divizie a Pfizer.

Noua organizație numără aproximativ 45.000 de persoane și oferă un portofoliu de peste 1.400 de molecule din arii terapeutice majore - de la branduri ultracunoscute la nivel global până la  generice, biosimilare și produse cu eliberare fără rețetă, acoperind peste 10 arii terapeutice majore.

viatris_FlagSediul VIATRIS este în SUA, cu centre globale în Pittsburg, SUA; Hyderabad, India; și Shanghai, China, iar producția se desfășoară în aproximativ 50 de unități situate în întreaga lume.

Echipa de management, compusă din Robert J. Coury (Executive Chairman), Michael Goettler (CEO), Rajiv Malik (președinte) și Sanjeev Narula (CFO), aduce în Viatris zeci de ani de experiență, cunoștințe și viziune strategică și, împreună cu întreaga  organizație este dedicată creșterii accesului la medicamente pentru pacienții din întreaga lume, aducând în același timp valoare pentru acționari.

Mai multe despre noua companie pe site-ul oficial, viatris.com.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe