Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Normele la Planul Naţional de Control al Cancerului ar putea fi adoptate în viitoarea şedinţă a Executivului

de Magdalena Tănăsescu - iul. 20 2023
Normele la Planul Naţional de Control al Cancerului ar putea fi adoptate în viitoarea şedinţă a Executivului

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut joi, 20 iulie, ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, să finalizeze până săptămâna viitoare normele de aplicare la Planul Naţional de Combatere şi Control al Cancerului.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu intenționează ca normele de aplicare la Planul Naţional de Combatere şi Control al Cancerului să fie adoptate în viitoarea şedinţă a Executivului.

„De asemenea, domnule ministru Rafila, şi dumneavoastră vă aflaţi tot contratimp cu adoptarea normelor la Planul naţional de luptă împotriva cancerului. Înţeleg că tot ansamblul legislativ ce însumează aceste norme este deja pus în transparenţă publică. Aşadar, săptămâna viitoare doresc să adoptăm modificările în şedinţa de Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul şedinţei Executivului, citat de Agerpres

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) a organizat joi, 13 iulie, în intervalul orar 10-14, un protest în fața sediului Ministerului Sănătății pentru a apăra Planul Național de Combatere și Control al Cancerului. Documentul a avut termen legal de implementare data de 1 iulie 2023. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe