Newsflash
Știri

Noi precizări despre site-ul unde se fac programările pentru vaccinare

de Dorina Novac - dec. 29 2020
Noi precizări despre site-ul unde se fac programările pentru vaccinare

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vacciarea împotriva COVID-19 a trimis o serie de clarificări privind platforma de programare pentru vaccinare.

Potrivit sursei citate, în acest moment, programările în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ sunt disponibile doar pentru persoanele din etapa I, care își desfășoară activitatea în domeniile sănătății și social – sistem public și privat.

precizari platforma vaccinare
Sursă imagine: unsplash.com

Pentru etapa I (persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat), înscrierile se realizează la nivelul persoanelor juridice.

„Mai exact, fiecare instituție desemnează responsabili care să facă programarea centralizat pentru personalul care dorește să se vaccineze. Pașii pe care trebuie să îi parcurgă persoana care înregistrează programări sunt prezentați în Manualul de utilizare”, informează autoritățile.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe